×

O nama

Prvobitna naša firma se nazivala“ Tehno centar Knežević ” d.o.o. koja je osnovana 2008. godine i bavi uvozom, distribucijom i prodajom računara, telefona, elektronskih komponenti, kancelarijske opreme, kao i prateće opreme za računare i telefone. Takodje našu djelatnost smo proširili sa štamparijom (štampa knjiga, skripti, flajera, vizit karti, slika, postera itd). Od 2016. godine našoj kompaniji smo promijenili naziv u KERNEL.

Naš maloprodajni objekat se nalaze u Podgorici. Raspolažemo više od 20,000 artikala. Duh našeg preduzeća i zaposlenih u njemu karakteriše autentičan spoj slobodnog entuzijazma i jake privrženosti struci u kojoj poslujemo.


Zahvaljujući velikom broju kontakata, "KERNEL" je razvio pouzdanu nabavno-distributivnu mrežu sa različitih krajeva evrope. Na potrebe klijenata naše preduzeće odgovara punim razumevanjem, koje dolazi od nas samih kao privatnih korisnika i onoga što prodajemo. U tom smislu, profil naših klijenata je i naš profil, a asortiman kojim raspolažemo prilagođen je širokoj lepezi tehničkih mogućnosti proizvoda i istovremeno, kupovnoj moći, pre svega domaćih, fizičkih i pravnih lica. Za sve ove godine postojanja, naše prednosti prepoznali su mnoga fizička lica, pravna lica, javna preduzeća, kao i veliki državni sistemi.

Firma takođe omogućava sastavljanje specifičnih porudžbina prema želji klijenata, daje preporuke za upotrebu i održavanje proizvoda i brine se o dostavi, poštujući rokove uz kvalitetan nivo usluge. Zadovoljstvo nam pruža kontakt sa svakim ko se interesuje za našu delatnost, jer time pronalazimo ljude slične nama, sa kojima imamo priliku da podelimo znanja i iskustva.

Vizija i ciljevi "KERNELa" upravo proizilaze iz gore navedenog, a to je popularizacija elektronike na domaćem terenu i okupljanje ljudi koji se njom bave bilo iz profesionalnih razloga, ili iz hobija, što cenimo podjednako. Da bismo u tome istrajali, nastojimo da svake godine preispitamo i poboljšamo svoje poslovanje, stalno šireći asortiman i izazivajući ambicije svojih klijenata tehnički sve impresivnijim karakteristikama. U budućnosti planiramo uvođenje novih linija proizvoda iz oblasti elektronike, računarstva, informatičkih tehnologija i štampe.


Zato tek preko unapređivanja odnosa prema vama i nikako drugačije, "KERNEL" želi da ostvari kvalitetnu misiju udjela na domaćoj sceni, i time poziciju distributera u ovoj industriji koji istinski staje na vašu stranu.

Pozovite +38263200100
Pozovite +38263200100